Ця війна триватиме довго, - прогноз з Варшави

21:07 24 лютого 2023 р.

Фото до новини

Польський міністр очікує наступальних дій обох сторін.

Урядовий уповноважений із питань безпеки інформаційного простору Республіки Польща Станіслав Жарин висловив припущення, що війна між Росією та Україною не закінчиться найближчими місяцями. Про це повідомило Польське радіо, пише Dailylviv.com.

Міністр очікує наступальних дій обох сторін.

У першу річницю нападу Росії на Україну міністр у програмі «iPolityczne» порталу «i.pl» сказав, що зараз ми перебуваємо у моменті війни, який досі залишається неоднозначним. 

«З одного боку, ми, звичайно, усвідомлювали й усвідомлюємо, що перші, першопочаткові російські плани не спрацювали, кажучи по-простому. Що та війна, яка мала бути швидка, коротка й легка для росіян, такою не є й не була від самого початку, але це не означає, що ми можемо говорити, що вже щось відомо», — сказав міністр.

Станіслав Жарин очікує, що початок другого року війни буде «гарячим». Він прогнозує, що російські агресори, а також українські захисники спробують наступати на полі бою. Міністр прогнозує, що вони або спробують перенести свої здобутки, дійти до якоїсь точки та спробувати домовитися, або спробують переламати ситуацію та досягти своїх максимальних цілей.

Станіслав Жарин додав, що «безумовно, ця війна не закінчиться найближчими місяцями. Звичайно, обидві сторони готові до того, що ця війна триватиме довго».

ТИТАН‎, Демурінський ГЗК‎, Тай-Мінералс, Інвестагро: ФДМУ готує на аукціон активи російського олігарха

Україна ніколи не стане перемогою Росії. Ніколи, - Джо Байден

Ця війна триватиме довго, - прогноз з Варшави

Туреччина також хоче перемоги України над Росією

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів