ЦРУ очікує нападу Росії наступного тижня, в середу, - Spiegel

00:46 12 лютого 2022 р.

Фото до новини

Ситуація в Україні різко загострюється: за інформацією SPIEGEL, США попередили союзників у Європі, що вони побоюються російського нападу в середу.

Про це інформує Spiegel із посиланням на дані ЦРУ та американських військових, пише Dailylviv.com.

Згідно з інформацією Spiegel, американські спецслужба ЦРУ і військові впродовж п’ятниці повідомили федеральний уряд та інші держави НАТО про те, що, на основі нової інформації, існують побоювання, що напад може статися вже у найближчу середу.

За словами дипломатів і військових чиновників, як пише видання, Сполучені Штати надали багато деталей про секретні брифінги. Також були описані шляхи вторгнення РФ і подробиці про завдання окремих російських підрозділів. Як можливу дату початку вторгнення було зазначено 16 лютого.

На якій інформації ґрунтується термінове попередження США, в Берліні не знали, зазначає видання. Однак зазначалося, що звіти США були докладними і підкріплені багатьма джерелами.

Проте, зазначає видання, не можна оцінити і передбачити неминучості нападу. Однак інсайдери також вважають можливим, що США свідомо поширювали інформацію, щоб перешкодити планам російської атаки.

Західні військові та дипломати заявили ввечері, що спецслужби США, очевидно, перехопили інформацію, що російська влада підготувала наступ військових наступної середи. Чи є це рішенням остаточним, наразі неможливо сказати з упевненістю.

Російські війська розташувалися за 330 км від Львова

Росія ніколи не дотримується міжнародних норм і правил, - Леонід Кравчук

Російська атака може початися з авіаударів: радник Байдена закликає американців покинути Україну за 48 годин

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів