Трамп арештований, - CNN

20:31 4 квітня 2023 р.

Фото до новини

Колишній президент Дональд Трамп прибув до офісу окружного прокурора Манхеттена в нижньому Манхеттені, де він заарештований і перебуває під вартою поліції перед майбутнім пред'явленням звинувачень.

Про це інформує CNN, пише Dailylviv.com

Дональда Трампа затримали перед початком засідання суду, де йому мають пред'явити кримінальні звинувачення за 33 пунктами. Він прибув до офісу окружного прокурора Манхеттена і перебуває під вартою напередодні звинувачення. Це формальне затримання перед висуненням звинувачень. Наручники вдягати не будуть, проте знімуть відбитки пальців, пише CNN. Потім Трамп найімовірніше вийде під заставу чи розписку, повернеться до офісу окружного прокурора, після чого вирушить до своєї резиденції.

Одягнувши свій фірмовий темний костюм і червону краватку, Трамп розвернувся і помахав натовпу біля будівлі, перш ніж піти всередину, щоб зняти відбитки пальців і обробити їх. Він прибув до суду в кортежі з восьми автомобілів від Trump Tower, висловлюючи в режимі реального часу свій гнів на процес.

Дональд Трамп написав у Truth Social, прямуючи до офісу окружного прокурора Манхеттена та суду:

«Напрямок до Нижнього Мангеттена, будівля суду. Здається таким НАДРЕАЛІСТИЧНИМ — ВАУ, вони збираються МЕНЕ АРЕШТУВАТИ. Не можу повірити, що це відбувається в Америці».

Це перший колишній президент в історії США, якого притягнули до кримінальної відповідальності. Прибувши до суду, Трамп формально здався поліції та був заарештований, що є стандартною процедурою перед висуненням звинувачень.

Трампа звинувачують у 34 кримінальних злочинах у фальсифікації ділової документації відповідно до статті 175 Кримінального закону Нью-Йорка.

У Трампа з'явився ще один конкурент на виборах 2024 року

Трамп заявив, що його заарештують у вівторок

Акаунт Трампа у Twitter відновлено, але експрезиденту США тепер більше подобається Truth Social

Наступні 48 годин будуть критичними для Трампа - CNN

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів