Садовий оголосив перерву і зник. Тимчасова президія ЛМР проведе 1 грудня офіційне засідання, - керівник фракції

00:07 1 грудня 2020 р.

Фото до новини

Тимчасова президія Львівської міської ради ухвалила у вівторок, 1 грудня, о 12:00 провести офіційне засідання в малій сесійній залі на Площі Ринок, 1.

Про це у Фейсбуці повідомив керівник фракції “Європейської Солідарності” у Львівській міській раді Петро Адамик, пише DailyLviv.

За його словами, сьогодні члени тимчасової президії та керівники фракцій зібрались, щоб разом з новообраним міським головою Андрієм Садовим в робочому режимі виробити спільну позицію та  алгоритм подальших дій. Але, на жаль, виявилось, що новообраний міський голова свідомо блокує роботу.

"Нагадаю, що новобрана міська рада розпочала роботу минулого тижня в межах чинного законодавства. Натомість Андрій Садовий та його команда потрактували бажання депутатів працювати в межах закону як  політичну змову проти нього. Жодної змови не було. Депутати відкрито демонструють бажання нарешті почати працювати на благо громади Великого Львова.  
Саме з цією метою задля уникнення подальшого безглуздого політичного протистояння сьогодні й відбулась зустріч керівництва депутатських фракцій, представників Тимчасової президії Львівської міської ради з міським головою Андрієм Садовим.",- зазначиа Петро Адамик.

Він наголосив, що конструктивна розмова так і не відбулась, оскільки одна зі сторін наполягала лише на своєму розумінні ситуації в місті, яке суперечить законодавству.

"У підсумку Андрій Садовий, який, до слова, був ініціатором зустрічі, за 30 хвилин оголосив 10 хвилинну перерву і зник. Натомість розпочався процес тиску та маніпуляцій на депутатський корпус з боку членів його команди. 4,5 години подальших перемовин  не призвели до жодних рішень. Ми вважаємо, що такі маневри з боку Садового і його команди переслідують лише одну мету – дестабілізувати та заблокувати роботу депутатського корпусу міської ради",- написав Петро Адамик.

Мер Львова готовий до урочистої сесії і присяги. Опоненти у ЛМР помирилися (документ)

Депутати-опоненти Садового провели першу сесію і обиратимуть свого секретаря Львівської міськради

Депутати Адамик, Мартинюк і Мельничук взяли на себе повноваження міського голови Львова

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів