Мер Львова готовий до урочистої сесії і присяги. Опоненти у ЛМР помирилися (документ)

22:45 25 листопада 2020 р.

Фото до новини

Андрій Садовий заявив, що залишилося лише зачекати п'ять днів - чи хтось не оскаржить за цей час результати виборів міського голови Львова.

Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував у Фейсбуці і Твітері оголошення ТВК офіційних результатів виборів 22 листопада: "Маємо офіційні результати виборів міського голови Львова. Що далі? Чекаємо 5 днів. Це термін визначений для оскарження результатів виборів. Далі повинна відбутись урочиста сесія, і ми разом з депутатами складемо присягу. Попереду багато роботи. Маємо разом напрацювати стратегію розвитку нашої громади на наступні 5 років. Мій план – План дій 24/7  https://lviv2024.com.ua/ Готовий включати ідеї партій, які також здобули прихильність львів’ян. Всім ще раз дякую за підтримку!"

Про це пише DailyLviv.

На годину раніше від повідомлення Андрія Садового з'явилося повідомлення від його опонентів: "Здоровий глузд взяв верх над емоціями. Щойно відбулось засідання за участю членів тимчасової президії Львівської міської ради, представників всіх фракцій та міського голови. Підготували спільне звернення до голови ТВК щодо оприлюднення протоколу першого пленарного засідання ЛМР та пришвидшення процедури оголошення результатів виборів міського голови...". Під цим зверренням підписи представників п'яти політичних партій, обраних до Львівської міської ради: "Європейської солідарності", "Свободи", "Варти", "Самопомочі", "Голосу". 

Координатор Громадянської мережі Опора-Львів зі спостереження за виборами у Львівській області Тарас Радь емоційно відгукнувся на цю подію: "Львів, Habemus Burgomistr! Аж не віриться, що так швидко. А також те, що виборчий марафон завершився. Наступні 5 років буде не менш цікаво".

ТВК оголосила офіційні результати виборів мера Львова

Битва за Львівську ОТГ: депутатська більшість має план працювати у ЛМР без голови

Мер Львова звинуватив бізнес-формування Козловського-Кривецького у проведенні ургентної сесії (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів