Росія може напасти на Європу взимку 2024/25 року, - BILD

18:14 23 грудня 2023 р.

Фото до новини

Російська влада сподівається, що Дональд Трамп знову займе Білий дім.

BILD з посиланням на власне джерело повідомив, у розвідувальній службі вважають, що Росія може завдати удару по Європі саме в той момент, коли США виявляться «без лідера», і зможуть прийти на допомогу європейським державам лише після деякої затримки. Про це пише DailyLviv.com.

Тобто йдеться про період між звільненням з посади нинішнього президента США на початку листопада 2024 року та вступом на посаду його потенційного наступника у січні 2025 року.

За словами співробітника розвідки, російська влада сподівається, що колишній президент Дональд Трамп знову займе Білий дім, оскільки за нього «може статися все, що завгодно».

Читайте також: На Росії молилися до зображення Путіна

Раніше Борис Пісторіус, міністр оборони ФРН, заявив в інтерв'ю WELT am SONNTAG, що Німеччині необхідно мати найкращу підготовку до оборони країни: «Зараз ми маємо близько п'яти-восьми років, за які ми повинні надолужити втрачене — як у збройних силах, у промисловості , і у суспільстві».

Читайте також: Росія Путіна є найогиднішим злом, свідком якого став світ після Другої світової війни, - міністр МЗС

Крім того, стало відомо, що Німеччина має намір до 2027 року перекинути до Литви чотири тисячі солдатів бундесверу: вперше в історії ФРН на постійній основі буде розміщена ціла бригада на східному фланзі НАТО — поряд з кордоном з Росією. Пісторіус також закликає відновити обов'язковий військовий призов у Німеччині.

Читайте також: Путін втратив Україну назавжди, - Столтенберг

Хто в Кремлі мріє про смерть Путіна і контроль над його двійником

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів