Хто в Кремлі мріє про смерть Путіна і контроль над його двійником

09:40 24 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Ця невідома поки що загалу "група перевороту" транслює новини нібито про серцевий напад, що стався у Путіна в неділю, і стабільно важкий його стан без оптимістичних для нього перспектив.

Транслятором "передсмертних" новин про Путіна є телеграмканал Генерал СВР, пише Dailylviv.com. Сьогодні він потішив усіх ворогів Путіна дописом про перехід влади від Путіна-оригінала до Путіна-двійника, якого контролюватиме "нове політбюро".

"Доки несподівано добре зачесаний двійник президента Росії Владіміра Путіна проводить телефонну розмову з президентом Бразилії Луїсом Інасіо Лулою да Сілвою і зустрічається з керівником Кабардино-Балкарської Республіки Казбеком Коковим, реальний Путін лежить в облаштованій під палату інтенсивної терапії кімнаті, яка моніторить його життєві параметри. Після зупинки серця в неділю ввечері стан президента Росії лікарі оцінюють як стабільно важкий і перспективи розглядають без оптимізму.

На цьому фоні люди з найближчого оточення президента у понеділок проводили консультації з представниками кількох елітних груп, намагаючись визначити можливість консолідації в прообраз якогось "політбюро" на чолі з нинішнім секретарем ради безпеки рф Ніколаєм Патрушевим та контролем над двійником Путіна, який "тимчасово" представлятиме президента.

Конструкція передбачуваного компромісу основних елітних груп є дуже хиткою, тому що кожен бачить можливості реалізації цієї ідеї по своєму. Наразі група представників керівництва силового блоку на чолі з Ніколаєм Патрушевим щедро роздає обіцянки організувати чи не подобу лицарського круглого столу, де кожен матиме змогу зміцнити свої позиції в управлінні країною, а всі рішення ухвалюватимуться на основі консенсусу.

Всі ці гарні обіцянки якщо і спрацюють на об'єднання елітних груп, то до першого великого конфлікту, якого не уникнути через непримиренні протиріччя та розуміння того, як має існувати система влади без Путіна. Саме Путін був центром балансу системи, і жодний двійник, звичайно, не зможе замінити його в цій якості. Крах системи без Путіна практично вирішено наперед".

Нагадаємо, що про щонайменше трьох двійників російського президента Путіна в інтерв'ю Daily Mail повідомив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов. Він вважає, що двійників використовують, щоб приховати втрату контролю над Кремлем.

“Ми знаємо конкретно про трьох людей, які продовжують з'являтися, але скільки їх ми не знаємо. Єдине, що їх видає, — це їхній зріст. Це видно на відео та фото. Також жестикуляція, мова тіла та мочки вух, оскільки вони є унікальними для кожної людини”, — пояснив керівник Головного управління розвідки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів