Путін почне активно діяти 16 лютого після 18.56 за київським часом: ненаукова версія

19:19 13 лютого 2022 р.

Фото до новини

Президент США Джо Байден назвав 16 лютого найбільш вірогідною датою повномасштабної агресії Росії проти України. З такою позицією президента США не погодилися Брюссель і Лондон.

Dailylviv.com нагадує, що 12 лютого Президент Сполучених Штатів Джозеф Байден провів телефонну розмову з кількома західними лідерами. Темою розмови була криза, що пов’язана з нарощуванням російських військ на українському кордоні. Під час відеоконференції лідер США назвав передбачуваною датою великого вторгнення Росії до України 16 лютого. З позицією президента США не погодилися Брюссель і Лондон.

Відтоді президент США офіційно публічно не пояснив, чому ж саме ця дата - найбльш небезпечна для початку широкомасштабних дій або провокацій Росії проти України. За однією з версій, на цей день могли вказати президенту Джо Байдену розвідслужби США, які багато років стежать за незвичайною поведінкою Путіна. Вже ні для кого не є секретом, що впродовж кількох останніх років президент Росії разом з нинішнім міністром оборони РФ Сергієм Шойгу їздять до шаманів, які вчиняють свої ритуали і обряди над/з Путіним і дають йому поради щодо найбільш вдалих днів для дій. 

Остання така зустріч з шаманами відбулася у ніч з 6 на 7 лютого. Про це написав опозиційний до режиму Путіна телеграм-канал Генерал СВР: "Ми вже неодноразово розповідали про те, що президент Росії Владімір Путін збирається разом з міністром оборони Сергієм Шойгу провести кілька днів у Сибіру, ​​де в так званих "місцях сили" знайомі Сергія Шойгу, які претензійно називають себе «шаманами», проводять досить дивні заходи, які називають «обрядами». Відвідування та участь в одному з таких обрядів вже традиційно Шойгу влаштовує для президента Росії. Ми розповіли про кілька таких "обрядів" за участю Путіна, де ряжені дядьки, що стрибають з бубном і завивають щось невиразне, намагаються добитися для Путіна вічного життя та перемог у всіх починаннях.

Але у зв'язку з насиченим робочим графіком у Путіна вирішили провести обряд одночасно у двох місцях: у Сибіру, ​​у тому місці, куди, власне, і збиралися Путін із Шойгу, та у резиденції у Путіна з його присутністю. За словами Шойгу (його віддавна підлеглі називають "тувинський шаман" - DL), та людей, які називають себе «шаманами», це має посилити ефект.

Цієї неділі (6 лютого -   DL) маразм подвоївся. У резиденцію президента Росії доставили трьох ряжених з усіма атрибутами і в ніч з неділі на понеділок провели те, що називають обрядом. Наприкінці дійства був здійснений живодерський акт: варварським методом був убитий орел, кров'ю жертви дядько вимазав фізіономію президента Росії, а потім спалили серце і кілька пір'їв птаха і в диму нібито побачили самотнього величезного орла, який витає над землею. Цей "знак" був трактований Путіну як повна перемога його особиста і влада над світом.

У Сибіру одночасно з цим нібито проходив другий такий самий обряд, ось тільки жертвою став ведмідь і, як повідомили Путіну, обряд пройшов дуже вдало і з тими самими висновками. Вчора відео сибірського обряду було доставлено Путіну. Шамани оголосили Путіну, що можна діяти вільно і так, як він, Путін, хоче, і всі його бажання набудуть форми, вороги будуть повалені, а він буде найбільшим правителем. Після цього ряжені вирушили додому - не в психіатричну лікарню, а назад у Сибір, відвозячи важку сумку з грошима. Президент Росії Путін теж не поспішив по допомогу до психіатра, а, цілком натхненний сеансом, продовжить правити Росією".

Дата і час, якими шамани мали надихнути Путіна, найбільш ймовірна: 16 лютого, коли о 18.56 за київським часом розпочинається повний Місяць або повня. Його називають ще сніговим Місяцем, голодним Місяцем, а також ведмежим повним Місяцем, оскільки у цей час з'являються на світ ведмежата. Цей період вважають добрим часом для реалізації раніше обміркованих проєктів та ідей. 

У повний Місяць, за містичними уявленнями, також виходять на полювання перевертні й вампіри: крові орла і ведмедя Путіну замало? 

Причому переконливих наукових підтверджень впливу Місяця на поведінку людини насправді є дуже мало. Існує навіть теорія, що повний Місяць реально впливає лише на тих людей, які самі вважають, що на них Місяць має вплив. Чи належить до них Путін? Запитання - не риторичне. Хоча й відомо, що у його багатій колекції годинників, які він носить на правій руці, чимало унікальних - з Місячними фазами і Місячним календарем: Patek Philippe Perpetual Calendar 3974 та  A. Lange & Sohne Tourbograph Pour le Merite у цьому числі.

Чи можна вірити у цей Місячний маразм, як пише канал Генерал СВР? Відповідь проста: а чи всі інші нинішні "віри" Кремля - політичні, історичні, економічні - правдивіші, більше науково обгрунтовані, аніж гравітаційні впливи Місяця? 

Вісім років тому 16 березня 2014 року Росією, яка окупувала український Крим, був призначений так званий референдум про автономний статус пів острова. Того дня, коли шаманили на референдумі, також був повний Місяць.

Астрологи кажуть, що оприлюднення маніакального плану може вплинути на його успішність у того, хто перебуває в полоні ілюзій. 

Сьогодні ж радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван не зміг назвати точної дати вторгнення Росії в Україну - чиновник заявив, що напад «може відбутися будь-якого дня».

«Ми не можемо точно передбачити день, але ми вже деякий час попереджаємо, що вторгнення, великі військові дії Росії в Україні можуть розпочатися будь-якої миті», - сказав Салліван в ефірі телеканалу CNN.

ЦРУ очікує нападу Росії наступного тижня, в середу, - Spiegel

Російська атака може початися з авіаударів: радник Байдена закликає американців покинути Україну за 48 годин

Росії не взяти ані Київ, ані Одесу, ані Харків, ані будь-яке інше місто, - заява міністра оборони України і головнокомандувача ЗСУ

Російсько-білоруські військові навчання триватимуть і в неділю

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів