Призначення Олега Сала – це ляпас львів’янам і Галичині, – нардеп

16:40 31 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: intv.ua

«У Європі взагалі не прийнято призначати силовиків керівниками місцевих громад».

Інформаційна агенція «Українські Національні Новини» цитує сьогодні, 31 жовтня, з коментаря народного депутата Михайла Хміля щодо зміни голови ЛОДА:

«Призначення Олега Сала на посаду голови Львівської ОДА демонструє, що керівництво держави не має наміру підписувати жодних угод про асоціацію з Європейським Союзом. У Європі взагалі не прийнято призначати силовиків керівниками місцевих громад. 

А коли йдеться про призначення Олега Сала — одного з найодіозніших керівників львівської міліції – це ляпас львів’янам і Галичині загалом. Це відверта демонстрація зневажливого ставлення до галичан з боку керівництва держави.

Ця людина чи не найбільше причетна до фальсифікацій результатів виборів у 2004 році, а зараз її призначають першою особою області. Цей президентський указ водночас і демонструє, в який спосіб влада збирається проводити вибори у 2015 році»

«ЩЛ» знайомив із минулим нового керівника Львівщини в публікаціях «Президент Янукович звільнив голову ЛОДА Шемчука і призначив Сала (доповнено)», «Янукович призначив головою Львівської ОДА фігуранта справ про фальсифікацію виборів» та «Москаль про нового очільника Львівщини: «Януковичу зробили ведмежу послугу», а також цитував висновки «Львівщині залили Сала за шкіру» та «Губернатори Львівщини міняються, як шкарпетки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів