Президент України зірвав замасковане вторгнення Росії, – експерт (відео)

09:00 9 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Christophe Ena/AP

Про це заявив у суботу політичний аналітик Павло Нусс.


Відео: «Телеканал новин «24»

Політичний аналітик Павло Нусс заявив сьогодні, 9 серпня:

«На моє переконання, команда Президента України фактично зламала плани Путіна (ввести цієї ночі війська в Україну під виглядом «охорони колони гуманітарного вантажу». – «Щоденний Львів») завдяки своїй оперативності й постійному зв’язку з передовою, прикордонними військами, розвідкою та міжнародним політикумом. Але в мене відсутні будь-які аргументи вважати, що в Кремлі відмовляються від агресивних дій, тому не можна розглядати цю поразку Путіна тривалою.

Відсутність глобальної стратегії Путіна є ще небезпечнішою, наіж сплановані дії. Рішення приймаються ситуативно з тих причин, що в Кремлі просто не передбачили масштабу політичної та економічної ізоляції і відсутність впливових союзників.

Наразі можу чітко означити, що на сьогодні Президент Порошенко зірвав воєнний план Путіна по вторгненню в Україну», – заявив також у суботу Павло Нусс в коментарі інформаційній агенції «УНН».

Як інформував «Щоденний Львів», керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук наголосив у п’ятницю, що вторгнення Росії може початися зі супроводу військами РФ «гуманітарної допомоги» терористам на Донбас, постійний представник Сполучених Штатів при Організації Об’єднаних Націй Саманта Пауер заявила на засіданні Ради Безпеки ООН, що США розглядатимуть доставку «гуманітарної допомоги» Росією в Україну як вторгнення, заступник голови Адміністрації Президента Валерій Чалий стверджував наприкінці п'ятниці, що Росія планувала ввести цієї ночі колону «миротворців» на територію України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів