Польща прийме біженців з України: воєводства готуються до такого сценарію

16:03 13 лютого 2022 р.

Фото до новини

Голови воєводських адміністрацій в Польщі розглядають можливість прийняття біженців з України через можливе російське вторгнення.

Міністр внутрішніх справ та адміністрації Маріуш Камінський повідомив у Твітері, що голови воєводських адміністрацій в Польщі розглядають можливість прийняття біженців з України. Про це пише Dailylviv.com.

«Це очевидно, що у зв’язку з ситуацією в Україні, ми хочемо підготуватися до всіх можливих сценаріїв. Один з них — це дії голів воєводських адміністрацій, пов’язані з можливим напливом біженців з України, котрі через можливий вибух конфлікту будуть шукати безпечного притулку в нашій країні», - написав голова міністерства внутрішніх справ та адміністрації у Твіттері.

Нагадаємо, що у зв’язку з можливим повномасштабним російським вторгнення в Україну, Міністерство закордонних справ Польщі не рекомендує подорожі в Україну і радить утриматися від подорожей на Крим та Донбас.

Минулого тижня кілька держав закликало своїх громадян, котрі перебувають на території України, негайно звідти виїхати. Деякі держави вирішили евакуювати з України свій дипломатичний персонал. 

У Польщі рекордний дефіцит у 30 професіях: львів'яни ситуацію не врятують

На південно-східному кордоні Польщі з Україною розташовуються додаткові сили США

Неподалік Ряшева у Польщі приземлилися близько 1700 американських десантників: буде ще 3 тисячі

На українсько-польському кордоні облаштовують пункти для евакуації американців

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів