Під час осіннього призову, на Львівщині до війська заплановано призвати 648 юнаків: куди - скільки

14:42 1 жовтня 2021 р.

Фото до новини

На Львівщині сьогодні розпочалась осіння призовна кампанія на військову строкову службу. Призваних військовослужбовців строкової військової служби до участі в ООС не залучають.

Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки нагадує, пише Dailylviv.com, що відповідно до Закону України про «Військову службу та військовий обов‘язок» повістка не є обов’язковою.

Призовник у десятиденний строк після оприлюднення Указу Президента про проведення призовної кампанії має з’явитись на призовну дільницю.

Призовники зі Львівської області  - 303 особи - поповнять Збройні Сили України, 225 – Національну гвардію України, Державну службу спеціального транспорту – 25 та Державну прикордонну службу України - 95 осіб.

До війська призиватимуть юнаків від 18 до 27 років, які придатні до проходження військової служби в Збройних Силах України та інших військових формуваннях. Термін проходження строкової служби для осіб з вищою освітою – рік, без вищої освіти – півтора року.

Усіх призовників будуть перевіряти експрес тестом на визначення антигену SARS-Cov-2. Після тестування їх будуть відправляти до обласного збірного пункту. Обласний збірний пункт забезпечено засобами для дезінфекції, члени медичних комісій та призовники забезпечені засобами індивідуального захисту. Разом з ДСНС передбачено проведення щоденних заходів щодо дезінфекції приміщень.

По прибуттю призовників в навчальні центри або у військові частини для них передбачено двотижневу обсервацію.

Призваних військовослужбовців строкової військової служби до участі в ООС не залучають.

Сьомий призов на службу у ЗСУ офіцерів запасу зі Львівщини

Президент підписав закон про призов на військову службу резервістів в особливий період

Інструктор рекрутингу вимагав гроші у батька двох призовників

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів