Сьомий призов на службу у ЗСУ офіцерів запасу зі Львівщини

13:59 20 квітня 2021 р.

Фото до новини

У травні – червні цього року відбуватиметься черговий призов офіцерів запасу на військову службу. Термін служби - півтора року. Зарплата - від 12 тисяч гривень і більше - залежно від військового звання.

До війська будуть призвані громадяни, які проходили підготовку на військових кафедрах і не служили у війську. Термін служби становитиме півтора року. 

Про це повідомив Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, інформує Dailylviv.

Граничний вік офіцерів, яких можуть викликати у територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, становить 43 роки.

Після призову офіцерів скерують до навчальних центрів, де вони проходитимуть курси підвищення кваліфікації та перепідготовки протягом трьох місяців.

По завершенню курсів вони вирушать у свої військові частини. Цих офіцерів запасу залучати в район проведення операції об’єднаних сил не будуть.

Грошове забезпечення становить на рівні кадрових військовослужбовців, а це від 12 тисяч гривень та більше, залежно від військового звання.

За призваними громадянами зберігається основне місце праці та середньомісячна зарплата.

Також на них розповсюджується ввесь пакет соціальних пільг і гарантій військовослужбовців за контрактом.

Минулого року з Львівщини призвали 54 офіцери запасу. Це вже сьомий призов офіцерів запасу. Охочих проходити військову службу за призовом офіцерів запасу є набагато більше, ніж необхідна кількість.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів