Нардепа Миколу Тищенка за зустріч з виборцями в Таїланді позбавлять посад і виключать з партії

19:22 26 січня 2023 р.

Фото до новини

Народний депутат «Слуги народу» Микола Тищенко вирішив зустрітися з представниками української громади в Таїланді. У відповідь його позбавлять посад і виключать з партії.

Про зустріч Тищенка з українським народом у Таїланді стало відомо з офіційного повідомлення на сайті Посольства України Таїланді. На сайті уже видалили це повідомлення - замість нього пошуковик показує помилку 404.

У ньому йдеться про те, що нардеп "обговорить питання покращення взаємодії з представниками української громади в Королівстві Таїланд".  Ця зустріч запланована на 27 січня о 16.30 в чотиризірковому готелі Novotel.

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук запевнив, що не відправляв Тищенка у відрядження до Таїланду. Відповідну заяву він опублікував у фейсбуці.

Керівник фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія швидко відреагував на цей заморський захід однопартійця:

«Бачу, що не всі розуміють, чим повинні займатися народні депутати під час війни. Тому готуємо ряд кадрових рішень.  Звільнення Миколи Тищенка з посади заступника голови фракції «Слуга Народу». Скликаємо термінове засідання, щоб виключити його зі складу нашої фракції. Звертаюся до Олени Шуляк з проханням виключити його з партії "Слуга Народу". Впевнений, нікому не потрібно пояснювати, за що. Сподіваюся, після цього до всіх остаточно дійде, у чому полягає робота депутата воюючої країни», – написав він.

Тимошенко написав заяву про звільнення: кого призначать, - ЗМІ

Через затримання і звільнення Лозинського перевірять усі діючі проєкти Мінрегіону

Єрмак попрощався з Арестовичем

Звільнили заступника Генпрокурора Олексія Симоненка, - нардеп

Кому через 5 днів заборонять їздити за кордон без службової мети: повний перелік посад

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів