Через затримання і звільнення Лозинського перевірять усі діючі проєкти Мінрегіону

15:11 22 січня 2023 р.

Фото до новини

Проаналізують використання бюджетних коштів, коштів міжнародних фінансових установ та проєктів технічної допомоги.

Віцепрем'єр-міністр з відновлення України-міністр інфраструктури України Олександр Кубраков повідомив, пише Dailylviv.com, що звільнив Василя Лозинського з посади заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури.

"Сьогодні рішенням Кабінету Міністрів звільнено Василя Лозинського з посади заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури.

Нагадаю, вчора співробітники НАБУ та САП викрили та припинили діяльність організованого злочинного угруповання з розкрадання бюджетних коштів. До складу злочинної групи входив заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України. 

Його затримали під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 400 тис. дол. США. Ці кошти він одержав за сприяння в укладанні договорів на закупівлю обладнання та техніки. Кримінальне провадження було зареєстровано у вересні 2022 року.

Наприкінці грудня розпочався і досі триває процес ліквідації Міністерства розвитку громад та територій та створення нового об’єднаного Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України та базі Мінінфраструктури.

При прийнятті кадрових рішень у новому міністерстві ми керувалися необхідністю збереження інституційної пам'яті, але, очевидно, що не такої.

Я дав доручення команді Міністерства розпочати перевірку усіх діючих проєктів Мінрегіону, в тому числі за бюджетні кошти, кошти міжнародних фінансових установ та проєктів технічної допомоги.

Працюємо далі".

Справа Лозинського: уночі на кордоні затримали одного з учасників генераторної мафії

Екскерівника Львівської ОДА взяли на хабарі $400 тис

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів