На окупованих рф територіях спостерігається тотальне зросійщення українських дітей

11:55 20 січня 2023 р.

Фото до новини

Якщо хтось із дітей не бере участь у навчальному процесі за програмою Росії, керівництво школи направляє до батьків силовиків, які погрожують позбавити їх батьківських прав

Про це повідомило Польське радіо, пише Dailylviv.com.

Українська влада повідомляє про чергову хвилю русифікації українських дітей на тимчасово окупованих росіянами територіях України.

У Центрі протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України інформують, що в школах Маріуполя та інших міст Донецької області щотижневі заняття починаються з гімну Російської Федерації та спеціальних уроків, присвячених, так би мовити, «головному» з точки зору кремлівської влади. Учням розповідають «про героїв і велич Російської Федерації». Як зазначається, особливий акцент робиться на відзначенні російських національних свят.

Подібну практику російська окупаційна влада використовує і в Луганській області України. Якщо хтось із дітей не бере участь у навчальному процесі за програмою Російської Федерації, керівництво школи направляє до батьків силовиків, які погрожують позбавити їх батьківських прав.

Росіяни масово вивозять підлітків з Луганської області в Чечню

 
 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів