На Донбас прибув легіон росіян воювати з путіним (відео)

14:40 1 травня 2022 р.

Фото до новини

Легіон «Свобода Росії" прибув на Донбас.

Про це повідомили бійці легіону, пише Dailylviv.com.

У своєму пабліку воїни написали:

"Тут починається порятунок Росії від путіна та його банди.

Росія чекає на нас, і ми вже йдемо.

За Росію! За волю".

Довідка

Легіон «Свобода Росії» - російський легіон Збройних сил України, сформований у березні 2022 року для захисту України від російського вторгнення в Україну 2022 року під час російсько-української війни. Був сформований з числа колишніх військовослужбовців Збройних сил Російської Федерації, а також інших росіян, а подекуди білорусів, які раніше не входили до таких формувань.

Легіон використовує на нарукавних шевронах біло-синьо-білий прапор замість державного біло-синьо-червоного прапора Російської Федерації.

Історія

Легіон «Свобода Росії» було сформовано із роти (понад 100 осіб) армії Російської Федерації, що добровільно перейшли на українську сторону. За словами командира роти, 27 лютого за допомогою співробітників Служби безпеки України вони перейшли на український бік, щоб «захистити українців від справжніх фашистів». Земляків, військових путінської армії, він закликав вступати до лав легіону «Свобода Росії», щоб разом врятувати також власні народ і країну «від приниження та розрухи».

Перші добровольці легіону «Свобода Росії» розпочали індивідуальну попередню підготовку в кінці березня 2022 року. Зокрема, особовий склад легіону під керівництвом інструкторів зі Збройних сил України вивчив особливості роботи шведсько-британської переносної протитанкової керованої ракети малої дальності NLAW. Командири підрозділів «Воля Росії» ознайомилися з оперативною обстановкою на фронтах.

путін 9 травня може оголосити масову мобілізацію і війну світовим «нацистам»,- міністр оборони Британії

Кривавий Путін мріє перемогти Україну до 7 травня і провести тріумфальний парад перемоги

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів