Мешканців деокупованих територій закликали не поспішати з поверненням

10:40 11 вересня 2022 р.

Фото до новини

Координаційний штаб з питань деокупованих територій на першому засіданні оприлюднив звернення до громадян. Він також розробляє проект спеціального закону.

10 вересня розпочав роботу Координаційний штаб, що займатиметься відновленням звільнених територій. Про це повідомляє Урядовий портал, пише Dailylviv.com.

Штаб закликає мешканців деокупованих територій не поспішати з поверненням до щойно звільнених від російських загарбників населених пунктів.

Слід дочекатися дозволу від наших військових, щоб фахівці встигли перевірити такі території і відновити всю систему життєзабезпечення. Адже в нещодавно деокупованому місті або селі може не бути світла, газу, водопостачанняцентралізованого опалення тощо.

Координаційний штаб з питань деокупованих територій розробляє проект спеціального закону. Законопроект про деокуповані території визначить законодавчу рамку для першочергових дій з відновлення життєдіяльності. Це і нові особливості роботи військових адміністрацій, і питання відновлення обігу гривні та казначейського обслуговування, початок роботи закладів і установ.

Обов’язкова евакуація з Донеччини: потяг до Львова

Росіяни покидають український Вовчанськ, за 5 км від російського кордону

Українські війська ввійшли в Донецький аеропорт

ЗСУ визволили Куп'янськ

ЗСУ звільнили 2500 кв км у Харківській області під час контрнаступу

Пентагон: український контрнаступ на Херсонщині дав обнадійливі сигнали

Українські військові уже на околицях Лисичанська, - Гайдай

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів