Медведчук просить президентів України та рф обміняти його на захисників і мешканців Маріуполя (відео)

15:12 18 квітня 2022 р.

Фото до новини

Затриманий раніше Службою безпеки України нардеп Віктор Медведчук звернувся до президента України Володимира Зеленського та президента рф владіміра путіна з пропозицією обміняти його на захисників і мешканців Маріуполя.

Про це повідомили у пресслужбі СБУ, пише Dailylviv.com.

Він зазначив, що захисники і мешканці Маріуполя перебувають у заблокованому місті і не мають безпечного виходу через гуманітарні коридори.

«Я, Медведчук Віктор, хочу звернутися до президента російської федерації владіміра путіна і президента України Володимира Зеленського з проханням обміняти мене на захисників і мешканців Маріуполя, які знаходяться там і не мають можливості вибратися», — інформує у зверненні Медведчук.

Агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять мирне населення, блокують доставку в місто гуманітарної допомоги, примусово вивозять українців на територію рф та свідомо руйнують місто.

При цьому у заблокованому Маріуполі залишаються, за різними оцінками, близько 120 тисяч мирних жителів, а місто продовжують боронити бійці полку «Азов» та 36ої бригади морської піхоти.

Нагадаємо, що СБУ затримала Медведчука 12 квітня. Згодом Голова СБУ Іван Баканов розповів деталі спецоперації із затримання нардепа-втікача. Він повідомив, що ФСБ РФ намагалась вивезти його спочатку до Придністров’я, а згодом – до Москви. СБУ затримала Медведчука по дорозі – на виїзді з Київської області.

Суд у Львові постановив арештувати Віктора Медведчука

У дружини Віктора Медведчука вилучили квартири, автомобілі, картини: їх продадуть на користь України

Осіб, підозрюваних у державній зраді і співпраці з агресором, триматимуть під вартою: не так, як Медведчука

Путін дав 5 мільярдів доларів на п'яту колону в Україні: кому

Майно зрадника медведчука вже працює на захист України, - РНБО

Закінчено слідство щодо Медведчука і Козака: прокуратура звинувачує їх не лише у державній зраді

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів