Львів ближчий до Берліна, ніж Берлін до Парижа, - депутат бундестагу

14:53 13 березня 2022 р.

Фото до новини

НАТО і США повинні діяти зараз, не чекати, а час пливе.

Голова комітету німецького Бундестагу зі зовнішньої політики Норберт Ретген написав у твітері, інформує Dailylviv.com: "Атаки на Львів вперше. Місто на заході України ближче до Берліна, ніж Берлін до Парижа. Ця війна буде загострюватися, наближатися. Для того, щоб відновити мир в Європі, ми повинні зробити більше, а саме все, що ми можемо. Чекати більше неприпустимо!"

Йому відповів колишній посол ФРН у ОБСЄ Рюдігер Лідекінг: "Що нам потрібно зробити більше? Втрутитися збройним шляхом і стати безпосередньою стороною конфлікту? Це було б безвідповідально. Як ви оцінюєте ризик подальшої/ядерної ескалації?"

Через ризик ядерної війни – НАТО не має стати учасником війни в Україні, вважає Рюдігер Лідекінг - автор публікації на цю тему у німецькому журналі Сicero.

"НАТО і США повинні діяти зараз, не чекати, а час пливе", - не погоджується з Рюдігером Лідекінгом анонімний користувач соцмережі з Тайваню. 

"Наша відповідальність – зупинити Путіна. Бо це теж наша війна. А це вже світова війна. Питання лише в тому, наскільки далеко ми дозволимо цьому ескалувати Росія -Україна -Білорусь -Сирія-Чечня-Міжнародний легіон Придністров'я", - резюмує Арно Берг

Російські окупанти в Україні вбили американського журналіста

Війна на порозі НАТО: Росія вдарила по прикордонні України з Польщею, - NYT

Путіна можуть усунути від влади ключові люди в Кремлі, – екскерівник МЗС Росії

Наступна країна, яку бажатиме захопити Путін, – це Литва, - секретар РНБО

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів