Лукашенко шантажує Зеленського задля перемовин з Путіним

12:56 24 листопада 2022 р.

Фото до новини

Логіка терористів: Лукашенко заявив, що на Україну чекає повне знищення, якщо вона "не зупиниться".

Для припинення конфлікту в Україні необхідні переговори, інакше це загрожує повним знищенням країни. Про це самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, відповідаючи на запитання російських журналістів на полях саміту ОДКБ у Єревані, передає кореспондент БЕЛТА, пише Dailylviv.com.

"Все в руках України. Не тому, що я хочу зіштовхнути цю тему на Зеленського та Україну. Справді, все зараз у руках України. Якщо вони не хочуть загибелі – до того ж у величезній кількості – людей. Важко, але треба зупинитися, треба це припинити, бо далі буде повне знищення України... Це не те, що Путін говорив якось задовго до "операції", що це загрожуватиме втратою державності – це буде знищення України. Треба зупинитися", - заявив Лукашенко.

Тим часом у новому зверненні Генштабу України до білорусів зазначається, що Росія готує теракти на обʼєктах критичної інфраструктури РБ, щоб таким чином «втягнути Білорусь у війну».  

Білорусів просять відстежувати дії підозрілих осіб і транспорту біля об’єктів критичної інфраструктури, особливо біля АЕС, та повідомляти про таке правоохоронців і світову спільноту всіма доступними способами. 

Росія мобілізуватиме на війну переважно людей з українськими прізвищами

НАТО хоче розколоти союз путіна і лукашенка

Міноборони Білорусі спростовує намір Лукашенка мобілізувати 120 тисяч солдатів

У Білорусі заборонили українську пісню

Лукашенко припускає, що Білорусі доведеться воювати за Західну Україну

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів