НАТО хоче розколоти союз путіна і лукашенка

15:12 12 липня 2022 р.

Фото до новини

Тому деякі союзники з ОДКБ і СНД починають займати вичікувальну позицію щодо агресивних дій так званої Союзної держави Москви і Мінська.

Цю заяву самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко зробив на церемонії вшанування випускників військових вишів і вищого офіцерського складу, передає БЕЛТА, пише Dailylviv.com.

Лукашенко сказав, що на Білорусь наростає тиск не лише у військово-політичній, але й в інших сферах, насамперед в економічній та інформаційній. 

"Це в черговий раз підтверджує - проти Білорусі розв'язана повномасштабна гібридна війна, яка завжди має наступальний характер, - сказав білоруський диктатор. - У цій війні задіяні як національні, так і коаліційні структури Північноатлантичного блоку, які спеціалізуються на проведенні психологічних операцій та підривних дій у кіберпросторі".

Водночас робляться спроби розколоти економічні й політичні союзи, до яких входять Білорусь та Росія, констатував Олександр Лукашенко. 

"Масований тиск призвів до того, що, на жаль, деякі наші союзники з ОДКБ та СНД займають, м'яко кажучи, вичікувальну позицію. Але при цьому політика Білорусі не похитнулася, ми підтримуємо діалог з країнами, які поважають нашу думку та наші інтереси", – заявив диктатор.

Беларускі Гаюн пояснив причину тривалої нічної тривоги у сусідніх з Білоруссю областях України

У Білорусі дозволили ходити в ліс на кордоні лише з двома областями України

Загроза ракетних ударів з боку Білорусі продовжена ще на три місяці

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів