Козицький відвідав тероборонівців зі Львівщини на відвойованих землях: що їм привіз

17:47 16 грудня 2022 р.

Фото до новини

Максим Козицький передав Вифлеємський вогонь миру воїнам 103-ї бригади Сил ТрО ЗСУ, які зараз захищають Харківщину.

Він також привіз їм генератори і понад тисячу комплектів зимової форми та взуття.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький відвідав українські землі, яку наші захисники та захисниці з 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ звільнили від російського окупанта.

У межах візиту він подякував оборонцям зі Львівщини за службу, за те, що захищають своїх рідних, друзів, усіх нас і впевнено повертають Україні те, що їй належить. Їхньому командиру, полковнику Валерію Курку вручив подяку від Львівської ОВА, а також передав Вифлеємський вогонь миру, генератори і понад тисячу комплектів зимової форми та взуття.

«Привіз воїнам Вифлеємський вогонь миру – щоб сповнити теплом, відчуттям Різдва, присутністю Божої опіки. Також передав їм генератори і понад тисячу комплектів зимової форми та взуття. Дорогі воїни, ви – сила та гордість країни. Здоров‘я вам міцного, ще більше запалу, бийте нещадно ворогів і якнайшвидше повертайтесь додому з перемогою. Слава захисникам 103 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ! Повернемо кожен сантиметр нашої держави!», – зазначив Максим Козицький. 

Резніков показав бронезахист українського виробництва для ЗСУ

8 львівських фірм шиють форму для військових з американської тканини: скільки це коштує (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів