Німеччина одягне 100 000 українських військових у зимовий одяг

22:42 9 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Німеччина готує новий пакет допомоги для України на 11 млн євро, в який входитиме тепла форма, намети та спорядження для ЗСУ.

Про це повідомив Голос Америки з посиланням на Spiegel, пише Dailylviv.com.

За інформацією Spiegel, в рамках допомоги Німеччина надасть 100 000 теплих нижніх курток, светрів та іншого зимового одягу, 100 наметів із підігрівом, а також мобільні генератори електроенергії і резервні набори харчування.

Spiegel повідомляє, що міністр оборони України Олексій Резніков у листі генсеку НАТО Єнсу Столтенбергу наприкінці літа запросив в НАТО зимове спорядження для ЗСУ. Йшлось про зимову форму для 200 тисяч солдатів.

Нагадаємо, що виконавча рада МВФ підтримала виділення Україні близько $1,3 млрд у межах Швидкого інструменту фінансування. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський. У соцмережевому дописі він подякував директорці-розпорядниці Фонду Крісталіні Георгієвій за підтримку.

Отриманий транш буде направлено на підтримку обороноздатності України, виплату пенсій та соціальних програм, а також для посилання стійкості нашої економіки, – заявляє прем'єр-міністр країни Денис Шмигаль.

Після початку повномасштабного вторгнення Україна вже отримала від МВФ 1,4 млрд дол в рамках програм швидкого фінансування.

Німеччина поставить в Україну зброї ще на 186 млн євро

Парламент Німеччини схвалив поставки важкого озброєння Україні

Німеччина не дає Україні більшої кількості важких озброєнь

Військова техніка, яку поставила Німеччина в Україну, вже потребує ремонту

Впав тиск у газогоні з росії в Німеччину

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів