Впав тиск у газогоні з росії в Німеччину

23:17 26 вересня 2022 р.

Фото до новини

Оператор Nord Stream каже, що не знає причини.

Про це у твітері повідомив Visegrad24, пише Dailylviv.com.

"Зараз падає тиск і в обох нитках "Північного потоку-1", - йдеться у повідомленні. - Влада Данії підтвердила сьогодні ввечері, що тиск у Nord Stream 2 впав після того, як газ почав витікати в море. Оператор Nord Stream каже, що не знає, що не так з NS1".

Шредер вийшов зі складу ради директорів Роснєфті

Джо Байден і Ангела Меркель зрадили Польщу та Україну: як у Мюнхені-1938 зрадили Чехословаччину

Кремлівського тирана треба ізолювати від грошей за продаж нафти і газу

Країни Балтії припинили імпорт російського газу

Данська влада закликала судна триматися подалі від острова Борнхольм після того, як уночі в цьому районі стався витік газу з російського газопроводу "Північний потік-2", повідомляє Reuters.

Уряд Німеччини заявив, що перебуває у тісному контакті з данською владою, щоб з'ясувати причини аварії. Міністерство енергетики Данії від коментарів відмовилося.

У ніч на 26 вересня оператор "Північного потоку-2" повідомив, що тиск у газопроводі впав зі 105 бар до 7. Не дивлячись на те, що "Північний потік-2" так і не було введено в експлуатацію, його встигли заповнити 300 млн. кубометрів газу - за кілька днів до того, як Німеччина скасувала запуск.

Витік стався за день до урочистого запуску Балтійського газогону, яким газ з Норвегії надходитиме до Польщі. Таким чином, Варшава прагне повністю відмовитися від російської сировини.

Увечері 26 вересня оператор "Північного потоку - 1" також зафіксував падіння тиску технологічного газу на обох нитках газопроводу. Причини не повідомляють.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів