Харахондя і Мельник не показали звернення львів'ян про некритичні витрати ані Єрмаку, ані Зеленському

10:25 1 листопада 2023 р.

Фото до новини

У Львові активісти вважають, що Офіс Президента України схвалює витрати на стадіони та спорткомплекси замість фінансування потреб військових.

Про це написав у ФБ громадський діяч Святослав Літинський, інформує DailyLviv.com.

"Маємо відповідь Президента на наше прохання. Прохання: "Пане Президенте, проконтролюйте питання некритичних витрат!"

Відповідь: звернення надіслано в Львівську обласну державну адміністрацію для надання відповідей в межах компетенції.

Все стало на свої місця. Офіс Президента України схвалює витрати на стадіони та спорткомплекси. Вони не бачать проблеми некритичних витрат

Виходить, що формула пріоритетного забезпечення армії "Спочатку дрони, потім стадіони" не підтримується зверху, тому і знизу так діють... Не ексцес на місцях, а державна політика..."

Така формальна відписка з Офісу Президента не зупинила активістів у Львові.

Автор звернення в Київ старший лейтенант Артур Кирєєв сьогодні анонсував у ФБ нову громадську акцію 3 листопада: "Вітаю Друзі! Цієї п'ятниці, 3 листопада, зустрічаємось о 15:30 біля пам'ятника Шевченку на мітингу проти некритичних витрат! Вимога у нас одна, щоб влада виділяла більше грошей на ЗСУ! Після перемоги будуйте стадіони! На останніх мітингах під ЛОВА ви просили, щоб ми намагались зробити невелику ходу містом!

Маршрут руху: 

Збір біля пам'ятника Шевченку та хода вул. Беринди, Катедральною, площею Ринок -"пікет під міською Радою", вул.Руська на вул .Винниченка, де буде проходити мітинг проти некритичних витрат біля ЛОВА.

Замовили та до п'ятниці роздрокуємо більше 20 банерів, але якщо маєте бажання прийти зі своїм, то буде дуже добре.

Підготували великий прапор 3×6 метри і зараз думаємо з приводу барабанів!

Якщо у Вас є знайомі фотографи, то скиньте мені контакт у приватні повідомлення чи у коментарі - хочемо зробити відео з мітингів, щоб потім його розповсюджувати! Дякую за ініціативу Святославу Літинському. Дуже дякую за репост".

Нагадаємо, що громадські активісти Львівщини також просили Генштаб ЗСУ проконтролювати всі видатки Львівської обласної військової адміністрації.

Нижче - звернення-клопотання до Президента України Володимира Зеленського:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів