Керівник делегації депутатів Львівської міськради у Кракові спростував версію про інтимні домагання до відомої краків'янки

21:04 17 грудня 2021 р.

Фото до новини

Депутат Львівської міської ради Петро Адамик вважає, що два депутати краківської міської ради між собою не порозумілися, а журналісти зробили з мухи слона.

Як уже повідомляв Dailylviv.com, у Польщі членкиня міської ради Кракова Алісія Щепаньська звинуватила заступника голови міської ради Славомира Петшика у тому, що він намагався змусити її переспати із депутатом зі Львова. Це нібито треба було зробити на знак "дружби народів".

Депутати спільно представляли Краківську міську раду на урочистій зустрічі з консулом України, його родичами та депутатами зі Львова, яка відбулася у четвер, 3 грудня. Про це повідомляє польське видання Gazeta Wyborcza. Цю новину поширили кілька медіа в Україні.

Керівник делегації депутатів Львівської міської ради у Кракові Петро Адамик, голова депутатської фракції "Європейської солідарності" у Львівській міській раді, у коментарі Dailylviv.com розповів про цю ситуацію так:

- На виїзді з Кракова, у день від'їзду львівської делегації, нас запросили на обід від імені секретаря міської ради Кракова. Я під час обіду не побачив ані натяку на якийсь скандал. Це була дружня розмова: ми запрошували один одного в гості. На дуже милій ноті попрощалися. Навіть натяку не було на якесь непорозуміння чи якийсь скандал. І ми сіли в автобус і поїхали до Львова.  

Під час обіду один над одним піджартовували. Невдало пожартували - і пішла ось така інтерпретація. Славомир Петшик навіть вибачився у фейсбуці перед колегою, яка неправильно його зрозуміла. Я на цьому обіді був присутній - з консулом, з його дружиною, депутатами Львівської міської ради, працівниками секретаріату Львівської міської ради.

Я думаю, що з мухи зробили слона. Жартували два депутати краківської міської ради між собою. І один одного погано зрозуміли. Я розумію польську: там ніяких навіть натяків на такі речі не було. Чому про це написала Газета Виборча? Для мене це загадка. Це чисто їхня внутрішня політична боротьба. Тих два депутати були у нас в гостях півтора місяці тому у складі офіційної делегації Кракова -  Славомир Петшик і Алісія Щепаньська. Алісія Щепанська - феміністка, колишня поліціянтка, і могла зробити з нічого щось.

Наша поїздка до Кракова була дуже доброю в сенсі розвитку стосунків. Моя думка, що це є непорозуміння між двома польськими політиками. Хтось когось не так зрозумів. Але виходячи з того, що першою в Україні це питання порушило виданння Страна, то все зрозуміло...

Скандал: львівський депутат захотів інтиму з членкинею міськради Кракова

Львівські депутати довідалися у Кракові, що пацієнтам лікарень дають 7 видів анкет

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів