Скандал: львівський депутат захотів інтиму з членкинею міськради Кракова

19:24 17 грудня 2021 р.

Фото до новини

У Польщі спалахнув гучний скандал: чиновниця заявила, що колега схиляв її до сексу з депутатом з України.

У Польщі членкиня міської ради Кракова Алісія Щепаньська звинуватила заступника голови міської ради Славомира Петшика у тому, що він намагався змусити її переспати із депутатом зі Львова. Це нібито треба було зробити на знак "дружби народів".

Депутати спільно представляли Краківську міську раду на урочистій зустрічі з консулом України, його родичами та депутатами зі Львова, яка відбулася у четвер, 3 грудня. Про це повідомляє польське видання Gazeta Wyborcza.

Згідно з інформацією, отриманою виданням, Петршик спочатку натякнув Щепаньській на інтим, а потім публічно, за спільним столом, заохотив жінку до статевого акту з одним із львівських депутатів.

Жінка вирішила не мовчати і поскаржилася на колегу до Дисциплінарного комітету. У скарзі вона чітко вказала, що поведінка Петшика є домаганням. І, за її словами, це сталося неодноразово.

Щепаньська заявила, що своїм вчинком покаже іншим жінкам, які опинилися в подібній ситуації, що треба карати тих, хто намагається робити будь-які спроби домагання або сутенерства.

Сам Петшик публічно вибачився перед членкинею міської ради за свою непристойну пропозицію. Він заявив, що під час вечері нібито використав невдалі фрази, сприйняті його колегою як образу.

Алісія Щепаньська повідомила, що прийняла вибачення від Петшика, але додала, що це не закриває питання і не має впливати на перебіг розгляду в Дисциплінарній комісії. На час розгляду його усунули від виконання обов'язків заступника голови.

В офісі президента Кракова Яцека Майхровського зазначили, що він знає про цю ситуацію і розмовляв як з Петшиком, так і з Щепаньською. Однак він не може втрутитися в цю ситуацію оскільки вони обидва були обрані народом, а не призначені ним.

Нижче - колективне фото делегації львівських депутатів у Кракові, серед яких теоретично є і герой цього скандалу.

Львівські депутати довідалися у Кракові, що пацієнтам лікарень дають 7 видів анкет

Депутат ЛМР здійснив мрію і придбав мотоцикл Сузукі

Найбільші депутати-прогульники у Львівській міськраді - Кошулинський і фракція Голосу

Депутат Львівської облради заховав у декларації мільйон доларів

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів