Депутат ЛМР здійснив мрію і придбав мотоцикл Сузукі

12:49 30 листопада 2021 р.

Фото до новини

Допомагає розслабитись і тримати у всьому баланс, - написав у ФБ Сергій Івах.

"Довгий шлях, але до всього необхідно докладати зусиль. Зараз це легкий і водночас надзвичайно драйвовий процес, який допомагає мені розслабитись і тримати у всьому баланс", - написав у ФБ депутат Львівської міськради Сергій Івах, інформує Dailylviv.com.

А минулої доби депутат Львівської міськради Сергій Івах взяв участь у виставці-аукціоні “Брамами Кракідал, вулицями історій” на підтримку реставрації історичної брами на вул, Котлярській, 10. Він обрав картину «Городоцька» заслуженого художника України Ореста Минюка.

Мета аукціону - збір фінансування на реставрацію понад столітньої брами будинку. Половину коштів з продажів робіт віддадуть авторам, половину - на реставрацію. Бюджет брами — 60 тис., з них мешканці і сусіди уже зібрали 50%. Реставрація відбудеться в межах міської програми співфінансування, яку координує ЛКП «Бюро спадщини»

В аукціоні беруть участь 22 художників із 40 роботами, намальованими в часі пленеру у вересні-жовтні 2021 року. Аукціон триватиме до 1 грудня у Кав'ярня-галерея "Штука".

Про мрію придбати мотоцикл Сергій Івах згадував у ексклюзивному інтерв'ю у Львівському пресклубі ще 27 вересня цього року:

Усі проблеми будівництва у Львові спричинені корупцією, - депутат

Комісія не затвердила детальний план території, обмежений вул. Вороного, Руданського, Ліста, Коперника, пл. Міцкевича, пр. Шевченка

Майно семи селищних рад передають у власність Львова

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів