Львівські депутати довідалися у Кракові, що пацієнтам лікарень дають 7 видів анкет

11:18 4 грудня 2021 р.

Фото до новини

Депутати Львівської міської ради та керівники медичних установ Львова ознайомилися з функціонуванням медичної системи у Кракові.

Говорили про організацію системи охорони здоров’я та практики запобігання поширенню коронавірусної хвороби у місті Краків. Про це повідомив інформпортал депутатів ЛМР, пише Dailylviv.com

За словами лікаря, депутата ЛМР Євгена Кузика, під час зустрічей керівництво лікарні Кракова презентувало свою систему анкетування пацієнтів, відповідно до якої пацієнтам при виписці дають 7 видів різних анкет.

«Ці опитування дуже грунтовні. Пацієнти висловлюють своє враження щодо всіх послуг, які отримують у лікарні: від лікування - до харчування та ставлення медперсоналу. Це дає можливість менеджерам медичного закладу оперативно реагувати на проблеми, які виникають у тому чи іншому напрямку, та постійно підвищувати якість надання медичної допомоги, - сказав Євген Кузик.

Львівська делегація також провела зустріч з керівництвом компанії, яка спеціалізується у логістиці охорони здоров'я, ResQMed та оглянули презентацію сучасного медичного обладнання.

Пів сотні медзакладів Львівщини зобов'язані надавати безоплатну паліативну допомогу (список)

9 лабораторних аналізів, які пацієнтам мають робити безкоштовно, - НСЗУ

Хвороби шлунково-кишкового тракту: як отримати безоплатну медичну допомогу, - НСЗУ

Коли амбулаторна допомога є безоплатною для пацієнта, - НСЗУ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів