Гримак запропонувала директору психлікарні "Заклад" написати заяву на звільнення

21:29 8 квітня 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні, 8 квітня, голова Львівської обласної ради Ірина Гримак відвідала психіатричну лікарню "Заклад". Після цього вона остаточно визначилася з подальшою долею цієї установи.

Про це Ірина Гримак написала у Фейсбуці, пише Dailylviv.

"Робочий візит до психіатричної лікарні "Заклад" дозволив остаточно визначитися з подальшою долю цієї установи.
На власні очі я переконалася, що керівництво лікарні не може самотужки виправити ситуацію, а тому запропонувала директору написати заяву на звільнення",- зазначила голова ЛОР.

За її словами, на найближчу сесію Львівської обласної ради профільна комісія підготує до ухвалення рішення про передання цієї лікарні в підпорядкування обласної психіатричної лікарні.

"Сподіваюся, що зміна менеджменту дозволить оперативно оптимізувати кадрову політику, а також покращити умови лікування та догляду за понад трьомастами хворими в цій лікарні", - наголосила Ірина Гримак.

Нагадаємо, 4 червня під час сесії Львівської обласної ради депутати затвердили на посаду директора КНП ЛОР «Львівська обласна психіатрична лікарня «Заклад» Юрія Шипова.

Попередньо відбувся відкритий конкурс, за підсумками якого постійно діюча конкурсна комісія з проведення конкурсів на заміщення посад директорів комунальних некомерційних підприємств Львівської облради рекомендувала кандидатуру Шипова Юрія Олександровича на цю посаду.
Контракт із ним укладуть терміном на 5 років.

Довідка

Шипов Юрій Олександрович 1979 р.н., громадянин України; повна вища освіта за спеціальністю «Стоматологія», друга освіта за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування»,стаж професійної діяльності – 25 роки.

У 2006-2010рр. депутат Миколаївської районної ради V демократичного скликання, член комісії з питань охорони здоров’я і екології;

У 2010-2015рр. депутат Миколаївської районної ради VI демократичного скликання, голова комісії з питань молоді, спорту, культури і туризму;

З 2012р. і дотепер присяжний Миколаївського районного суду;

З 2014р. і дотепер  член колегії Миколаївської РДА;

З 2016р. по даний час депутат Тростянецької ОТГ VII демократичного скликання, голова комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту та житлово-комунального господарства;

З 2020р. виконує обов’язки директора комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна психіатрична лікарня «Заклад» та член Українського лікарського товариства у Львові.

Лікарню у Закладі повернуть під опіку лікарні на Кульпарківській у Львові

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів