Енергійний 80-річний Байден може успішно виконувати обов'язки президента, - лікар Білого дому

19:41 18 лютого 2023 р.

Фото до новини

Президент США Джо Байден «є здоровим та енергійним 80-річним чоловіком», заявив лікар Білого дому Кевін О'Коннор. Стан здоров'я Байдена дозволяє йому успішно виконувати обов'язки президента.

У четвер, 16 лютого, Байден провів три години у лікарні на щорічному медичному обстеженні. Його результати згодом поширив Білий дім.

У цьому документі зазначено, що під час огляду Джо Байдену видалили невелике утворення на грудях, яке передали на біопсію. Крім того, він має «симптоми гастроезофагеального рефлюксу», найчастіше - після їжі. Про це повідомляють медіа США, пише Dailylviv.com.

"Надзвичайно детальне неврологічне обстеження підтвердило відсутність будь-яких симптомів, які б свідчили про неврологічне захворювання, інсульт, розсіяний склероз або хворобу Паркінсона", - зазначив лікар.

У Джо Байдена діагностували сенсорну периферичну невропатію (ураження нервів) ніг у легкій формі, йому прописали медикаменти.

Перше фізичне обстеження зі вступу на посаду президента Джо Байдена відбулося у листопаді 2021 року. Того ж місяця у нього видалили доброякісний поліп.

Він також проходив колоноскопію, на час якої його обов'язки передавали віцепрезиденту Камалі Гарріс

Деякі його однопартійці висловлювали побоювання, що стан здоров'я Байдена може завадити його планам піти на другий термін.

Байден приїде до Польщі і скаже, що Захід зробить з Путіним, - NBC

Путін досі живий, бо його лікують найкращі західні лікарі - Скібіцький

Розвідка Данії припускає, що воєнні рішення Путін приймає під впливом ліків

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів