Джо Байден завершує роботу Рональда Рейґана, якому не вистачило чотири роки

19:02 21 лютого 2023 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Нині Байден завершує роботу Рональда Рейґана, котрому не вистачило часу зробити так, аби Російська Федерація розпалася і не була імперською державою.

Про це інформує Польське радіо, пише Dailylviv.com

Депутат від польської опозиційної Громадянської коаліції Павел Коваль оцінив, що візит президента США Джо Байдена до Києва ознаменував нові межі для західного, демократичного світу.

Гість Першого каналу Польського радіо сказав, що історія твориться на наших очах:

«Байден завершує роботу Рейґана. Бо якби Рейґан не завершував тоді свою другу каденцію, а мав ще чотири роки на початку 1990-их років, то напевно би призвів до того, шо Російська Федерація розвалилася б і не була імперською державою. Байден є президентом, який встановлює новий кордон Заходу, встановлює новий кордон безпеки, новий кордон демократичного світу. Мені бракує слів, аби наголосити, наскільки це історична подія».

Першими з міжнародних політиків у березні минулого року столицю України, на яку напала Росія, відвідали прем’єр-міністр Матеуш Моравєцький, тодішній віце-прем’єр-міністр, голова партії Право і Справедливість Ярослав Качинський і голови урядів Чехії та Словенії.

Байден приїде до Польщі і скаже, що Захід зробить з Путіним, - NBC

Джо Байден відповів на запитання про поїздку в Україну

Байден готується до візиту в Європу з новим подарунком для України

Президент США відвідає Польщу, щоб надіслати сильний сигнал Україні

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів