До військ Білорусі і Росії, які розгортають на західному напрямку, увійде 70 тис білорусів, - Лукашенко

15:59 14 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Лукашенко заявив, що до регіонального угруповання військ Білорусі та Росії увійдуть 70 тис. білоруських військовослужбовців

Про це повідомляє  Беларускі Гаюн, пише Dailylviv.com.

Сьогодні, відповідаючи на запитання кореспондента кремлівського «Першого каналу», Лукашенко сказав, що регіональна угруповання військ Білорусі та Росії розгортається на західному напрямку і ще раз повторив, що у Польщі нібито може з'явитися ядерна зброя.

«Звичайно, що нас це насторожує. Тому ми і ввели режим контртерористичної операції та почали розгортати регіональне угруповання Білорусі та Росії на західному напрямі».

За його словами, кількісний склад цього угруповання від РБ складатиме близько 70 тис. військовослужбовців. Скільки від РФ – невідомо. Єдине він сказав: «я думаю, що 10-15 тис. від Росії вимагати зараз не треба».

Крім того, він вкотре заявив, що не хоче втягуватися у війну. І звинуватив американців, які нібито "на посиденьках у Варшаві" заявляють, що підуть кудись прямо через Білорусь

Білоруська опозиція повідомляє, що білоруським військовослужбовцям заборонили виїзд за кордон, вони можуть поїхати лише до Росії. А офіцерам запасу пропонують повернутися на службу.

Білорусь запровадила режим контртерористичної операції

Російські війська почнуть прибувати до Білорусі найближчими днями

Скільки ще є високоточних ракет у Росії

З 29 об'єктів в Україні сім не було вражено, як це планувало міноборони, - Путін

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів