Безповоротні втрати російської армії в Україні: джерела з ФСБ

21:22 12 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Міністр оборони РФ Сєргєй Шойгу заявив, що в Україні загинуло у десять разів менше російських військовослужбовців, ніж насправді.

Два джерела: одне — колишній офіцер російських спецслужб, другий — чинний офіцер ФСБ - повідомили @istories_media про безповоротні втрати РФ в Україні - понад 90 тисяч військовослужбовців, пише Dailylviv.com.

До безповоротних втрат зараховують убитих, тих, які зникли безвісти, померли від ран у госпіталях, а також поранених, які не можуть повернутися до військової служби.

Названа співрозмовниками "Важливих історій" цифра близька до даних, які на початку вересня озвучив міністр оборони Великобританії Бен Уоллес. За його словами, понад 25 тисяч російських солдатів було вбито в Україні. Загальна кількість втрат російської армії британське міноборони оцінювало у понад 80 тисяч осіб.

Він заявив, що в Україні було вбито понад 25 тисяч російських солдатів, а загальна кількість втрат становить понад 80 тисяч людей. «Ми загалом вважаємо, що втрати Росії становлять понад 80 тисяч людей, якщо рахувати вбитих, поранених та дезертирів. Це 80 тисяч за шість місяців - на противагу 15 тисячам за десять років в Афганістані», - сказав Бен Уоллес.

Нагадаємо, востаннє Міністерство оборони Росії звітувало про втрати у вересні. Тоді міністр оборони РФ Сєргєй Шойгу заявив, що в Україні загинули 5937 російських військовослужбовців.

Знайшли генерала ФСБ, який вибухом на Кримському мості помстився за смерть сина

Втрати Росії у війні в Україні: військових знищено у 10 разів більше, ніж броньованих машин

За кілька днів інтервенції в Україну знищать стільки російських військових як за дві чеченські війни

На Донбасі загинув російський генерал Кутузов

Під Харковом ліквідовано генерал-майора російської армії

Безславно загинув генерал-майор армії РФ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів