На Донбасі загинув російський генерал Кутузов

20:33 5 червня 2022 р.

Фото до новини

Збройні Сили України ліквідували на Донбасі так званого командира армійського корпусу "ДНР" генерал-майора збройних сил рф Романа Кутузова, який мав позивний «Туман».

Про це повідомляють у російських пабліках, зазначає InformNapalm і речник Одеської ОВА Сергій Братчук, пише Dailylviv.com.

З жалобних постів росіян випливає, що Кутузова ліквідували неподалік траси Артемівськ - Лисичанськ, у селищі Миколаївка Попаснянського району Луганської області, коли він виконував якусь бойову операцію. Точні обставини смерті цього генерала не розкривають.

Яким підрозділом керував Кутузов, наразі не повідомлено. У 2019 році його позначали на сайті міноборони рф як тимчасового виконувача обов’язків командувача 29-ї загальновійськової армії, а у 2017-му році — 5-ї загальновійськової армії. У 2019-2020 році Роман Кутузов був командувачем об’єднання Східного військового округу.

Увечері 5 червня Генштаб ЗСУ повідомляв, що окупанти безрезультатно пішли на штурм у районах Білогорівки і Миколаївки, проте зазнали значних втрат у живій силі й техніці.

ЗСУ ліквідували російського командувача округу

Львівські десантники ліквідували взвод десантно-штурмового полку з Псковської області

Штірліц поінформував Кадирова про загибель Дімаєва

Під Харковом ліквідовано генерал-майора російської армії

Безславно загинув генерал-майор армії РФ

Знищено елітну групу кадирівців, які планували вбити Президента України

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів