Байден розглядає можливість вийти з боротьби за переобрання

11:04 19 липня 2024 р.

Фото до новини

В американській Демократичній партії зростає переконання, що Джо Байден відмовиться від участі в президентських виборах.

В американській Демократичній партії зростає переконання, що Джо Байден відмовиться від участі в президентських виборах.

Сайт Axios повідомляє, що найближчими вихідними До Байден може відмовитися від участі в президентських виборах, пише DailyLviv.com.

Багато провідних демократів приватно та публічно закликали Джо Байдена вийти з боротьби за переобрання.

Читайте також: Байден програв Трампу телевізійні дебати. Що порадить дружина

Серед демократів, які публічно чи приватно закликають Джо Байдена відмовитися від переобрання, є лідери партії в Конгресі та колишня спікерка Палати представників Ненсі Пелосі. На їхню думку, президент Байден не має шансів перемогти Дональда Трампа і також може призвести до поразки демократів на парламентських виборах.

Наразі президент США відкидав ці аргументи, вважаючи, що віцепрезидентці Камалі Гарріс буде важко заручитися підтримкою в штатах, які вирішуватимуть про результати президентських виборів, таких як Пенсільванія, Вісконсін і Мічиган. Сайт Axios пише, що 81-річний президент, який зараз перебуває в ізоляції через Covid, прогинається під  дедалі більшим тиском і несприятливими опитуваннями громадської думки.

В останньому опитуванні агентства AP 65 % демократів заявили, що вважають, що він повинен відмовитися від переобрання.

Нагадаємо, 8 липня Джо Байден категорично відмовився зняти свою кандидатуру з виборів президента США.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів