Байден повідомив Зеленському, що Київ вперше отримає ракети великої дальності ATACMS. Невелику кількість

18:31 22 вересня 2023 р.

Фото до новини

Президент США Джо Байден сказав своєму українському колезі Володимиру Зеленському, що Київ вперше отримає ракети великої дальності ATACMS. Наразі це буде "невелика кількість".

Про розширення військової допомоги для нашої армії повідомило видання NBC News, посилаючись на слова трьох американських чиновників та представника Конгресу, знайомого з перебігом дискусій, пише Dailylviv.com.

Президент Джо Байден сказав своєму українському колезі Володимиру Зеленському, що Сполучені Штати нададуть невелику кількість ракет далекого радіусу дії для допомоги у війні з Росією 

Офіційні особи, які не були уповноважені говорити публічно, не сказали, коли будуть доставлені ракети або коли буде зроблено публічне оголошення.

Упродовж кількох місяців Україна просила армійську тактичну ракетну систему, відому як ATACMS, яка дасть Києву можливість вражати цілі на відстані приблизно 180 миль, знищуючи лінії постачання, залізниці та пункти командування та управління за російським фронтом. лінії.

Зазначається, що чиновники, які не уповноважені виступати публічно, не повідомили, коли буде доставлено ракети і коли американська влада оголосить про це публічно.

Нагадаємо, що ще напередодні в адміністрації Байдена повідомили, що поки що не збираються передавати Силам оборони України ракети великої дальності ATACMS. Таке рішення було ухвалено особисто президентом.

Підтримка України - найкраща інвестиція в безпеку США за всю історію - сенатор

19 дипломатів і генералів США закликають надати Україні ракети ATACMS, ППО малої і середньої дальності

 

Американські ракети великої дальності в Україні могли би змінити історію

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів