Американці готуються до деімперіалізації Росії, - військовий аналітик

11:24 5 вересня 2022 р.

Фото до новини

Колишній командувач армії США в Європі вірить, що тепер його країна буде готова до розпаду РФ.

"Я думаю, що військові цілі США в цьому конфлікті повинні включати «деімперіалізацію» Росії. Мені здається, що ми бачимо початок кінця Російської Федерації, як вона виглядає сьогодні. До цього треба бути готовим... ми не були готові до розпаду СРСР", написав генерал Бен Годжес у твітері, інформує Dailylviv.com.

Раніше Бен Годжес обіймав посаду командувача армії США в Європі.

Таким чином Бен Годжес прокоментувв твіт колишнього посла США в НАТО Курта Волкера, який у неділю заявив, що «імперіалістичні війни» Росії проти її сусідів почалися не в Україні, а «відбулися» в Грузії, і «ми не можемо забувати, що Росія все ще перебуває в Грузії».

"Можливо, Україні та Молдові настав час вирішити придністровську проблему. На даний момент Кремль справді не може це зупинити. Невже жителі Придністров'я хочуть бути прикутими наручниками до трупа, яким є сьогоднішня Російська Федерація? Чи є для них надія на позитивне майбутнє?", - риторично запитує американський військовий аналітик. 

"Мене завжди вражає те, наскільки поганими є покинуті російські позиції, скільки особистих речей російських солдатів валяється навколо та наскільки сміттям є покинуті російські машини. Усі ознаки відсутності дисципліни, сержантського складу і волі до боротьби. Вони програють", - написав добу тому Бен Годжес.

У США повідомили, як іде контрнаступ ЗСУ на півдні і сході

Президент повідомив про успіхи ЗСУ на сході і півдні (відео)

Україна отримає 5 млрд євро допомоги від ЄС: на що їх витратить

Шмигаль поїхав у ФРН по Mars II, Panzerhaubitze 2000, IRIS-T

 

I think that US war-aims for this conflict should include "de-imperialization" of Russia. It seems to me that we are seeing the beginning of the end of the Russian Federation as it looks today. We need to be prepared for this...we were not prepared for the end of the USSR. https://t.co/tXpx6m3KmU — Ben Hodges (@general_ben) September 4, 2022

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів