Новини Львова (cтор. 6127)

Фото для новини

17:54 22 квітня 2016 р.

Прикордонники започаткували на Львівщині фруктовий сад

Охоронці кордону з відділу «Сянки» Мостиського загону й члени місцевого дитячого клубу «Юних друзів прикордонників» вирішили в оригінальний спосіб відзначити Всесвітній День Землі – посадили з нагоди свята 48 фруктових дерев.

Природа

Фото для новини

17:48 22 квітня 2016 р.

Кінної поліції у Львові не буде, - начальник

Патрульні поліцейські Львова пошкодили в ДТП вісім автомобілів. Всі вони стоять на майданчику і за кожним з фактів відбувається перевірка в Києві.

Кримінал

Фото для новини

16:55 22 квітня 2016 р.

Патрульна поліція Львова працює на «чотири», – активіст

На «чотири» оцінив роботу патрульної поліції у Львові керівник ГО «Варта-1», депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич під час інтерв'ю-прес-конференції на тему «Що гальмує подальше реформування патрульної поліції Львова», яка відбулася сьогодні, 22 квітня, у Львівському прес-клубі.

Кримінал

Фото для новини

16:12 22 квітня 2016 р.

На Львівщині затримали під час одержання хабара посадовця РДА

Провідний спеціаліст відділу соціального захисту населення однієї з райдержадміністрацій у нашій області вимагала від жінки три тисячі гривень за збільшення суми соціальних виплат багатодітній родині, які передбачені законодавством.

Кримінал

Фото для новини

15:27 22 квітня 2016 р.

Напередодні Великодня суд вирішить, чи перевищили львівські патрульні повноваження

20 квітня до лав львівської патрульної поліції влилося ще 123 нових поліцейських, яких набрали з резерву. Проте найближчим часом планують новий набір до львівської «патрульки».

Кримінал