Прикордонники започаткували на Львівщині фруктовий сад

17:54 22 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

Охоронці кордону з відділу «Сянки» Мостиського загону й члени місцевого дитячого клубу «Юних друзів прикордонників» вирішили в оригінальний спосіб відзначити Всесвітній День Землі – посадили з нагоди свята 48 фруктових дерев.

Про це повідомили сьогодні, 22 квітня, в Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України, де також розповіли подробиці:

«Сад заклали на території нещодавно реконструйованого військового містечка прикордонного відділу «Сянки», який охороняє гірську ділянку державного кордону з Польщею на межі Львівської та Закарпатської областей. Таку ініціативу проявили школярі, а прикордонники з радістю підтримали, оскільки нещодавно завершилась реконструкція підрозділу і була вивільнена відповідна ділянка за адміністративною будівлею.

Всього за декілька годин дружньої праці прикордонники та діти висадили сад з 48 яблунь, груш та слив, а по завершенню, за сумлінну працю та ініціативу, в їдальні підрозділу на дітей вже чекав смачний солодкий стіл. Також прикордонники провели для членів клубу екскурсію на підрозділі та показ техніки і спеціальних засобів охорони кордону. Заходи з упорядкування території підрозділу було організовано в рамках проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою».

Про це повідомили сьогодні, 22 квітня, на сторінці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували відеорепортаж про те, про що розповіли.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів