Новини Львова (cтор. 6126)

Фото для новини

22:00 4 травня 2016 р.

Російські окупанти перекидають на Донбасі техніку, прикриваючись парадом (+відео)

Бойовики намагаються приховати небойові втрати, які виникли впродовж «пасхального перемир'я», зокрема – під час перестрілок між учасниками незаконних збройних формувань в стані алкогольного сп'яніння.

Політика

Фото для новини

17:50 4 травня 2016 р.

В Україні вже декомунізували 327 міст і сіл

Голова Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович сподівається, що питання зміни назв населених пунктів буде внесено в порядок денний Верховної Ради найближчим часом.

Політика

Фото для новини

17:15 4 травня 2016 р.

Львівські патрульні зупинили у святкові дні 62-х нетверезих водіїв

Правоохоронці склали з 9-ї години 30 квітня до 9-ї години 4 травня на території нашого міста й основних дорогах області 62 протоколи на водіїв за керування транспортними засобами у нетверезому стані.

Кримінал

Фото для новини

16:34 4 травня 2016 р.

Зарплату не «відбілюють» через часту зміну податкових правил, – експерти

Щоби зарплати в Україні стали «білими», потрібно привести податкові ставки до розумних меж, спростити звітність та адміністрування і підняти рівень довіри платників податків до влади.

Економіка

Фото для новини

16:25 4 травня 2016 р.

На Львівщині члени комісій «по роботі зі зарплатами» шантажують підприємців, – експерти

При кожній райадміністрації Львова утворена так звана комісія «по роботі з зарплатами». До неї входять представники кількох контролюючих органів, які в робочий час викликають підприємців до себе і ставлять різні запитання стосовно зарплат.

Економіка