Новини Львова (cтор. 5918)

Фото для новини

12:25 22 липня 2016 р.

Львівські відходи перевантажуватимуть на території заводу «Сільмаш»

Сьогодні, 22 липня, на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій прийняли рішення про облаштування тимчасового пункту перевантаження твердих побутових відходів на території ПАТ «Завод «Сільмаш» за адресою «Центральний проїзд Львова».

Ситуації

Фото для новини

12:05 22 липня 2016 р.

Львівщина отримала на державні допомоги 31,8 млн. гривень

В облдержадміністрації запевнили: Субвенція покриває виплати сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами першої й другої групи внаслідок психічного розладу».

Ситуації

Фото для новини

12:03 22 липня 2016 р.

Галина Борейко пояснила як вона стала заступником прокурора Львівської області

Рішення про призначення заступника прокурора області приймає персонально Генеральний прокурор. Законодавство не передбачає конкурсу щодо відповідності цій посаді.

Кримінал

Фото для новини

12:00 22 липня 2016 р.

23 липня на Львівщині пройде «Еко фест»

Гості екологічного фестивалю зможуть послухати цікаві панельні дискусії про сортування сміття, енергоощадні технології й тенденції екоосвіти.

Природа

Фото для новини

10:30 22 липня 2016 р.

У Львові судитимуть посадовця банку

Правоохоронці скерували до суду справу банківської працівниці, яка привласнила кошти вкладників. Встановлено, що упродовж трьох років посадовець банку заволоділа коштами в сумі майже 2,8 млн. гривень.

Кримінал