Новини Львова (cтор. 5801)

Фото для новини

16:00 17 серпня 2016 р.

23 серпня розповість у Львові про амбітний проект Френсіс Фукуяма

Прес-конференція з нагоди початку роботи в Україні проекту Центру демократії, розвитку та верховенства права Стенфордського університетута Школи управління Українського католицького університету розпочнеться в Будинку вчених на вулиці Листопадового чину, 6 у Львові о 14.00.

Політика

Фото для новини

15:38 17 серпня 2016 р.

«Львівтеплоенерго» вже готується до опалювального сезону

У міськраді запевнили в середу: «Завершено щосезонні гідравлічні випробування на щільність та міцність магістральних, міжквартальних і внутрішньоквартальних трубопроводів теплових мереж».

Ситуації

Фото для новини

14:52 17 серпня 2016 р.

Спортмайданчики зі штучним покриттям влаштовують на Львівщині лише в Дрогобичі й Лисовичах

В обласній раді анонсували: «У п’ятницю на засіданні комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку буде гостро підніматися питання перегляду місць розташування майданчиків зі штучним покриттям».

Ситуації

Фото для новини

14:00 17 серпня 2016 р.

На сході України гинули вчора тільки російські окупанти, – АП (відео, оновлено)

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник повідомив у середу: «За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських воїнів не було, восьмеро наших бійців було поранено».

Політика

Фото для новини

13:45 17 серпня 2016 р.

Слідчі військової прокуратури провели у Львові обшуки в адмінбудівлі прикордонників (відео, оновлено)

У Держприкордонслужбі наголошують: «Ми змушені звернути увагу суспільства на те, що в умовах «гібридної війни» спроби блокування системи організації та управління кордоном є недопустимі».

Кримінал