«Львівтеплоенерго» вже готується до опалювального сезону

15:38 17 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У міськраді запевнили в середу: «Завершено щосезонні гідравлічні випробування на щільність та міцність магістральних, міжквартальних і внутрішньоквартальних трубопроводів теплових мереж».

«Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», об’єкти теплопостачання готують до нового опалювального сезону», – повідомили сьогодні, 17 серпня, в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«За словами тепловиків, літній період – це час активних ремонтних робіт з підготовки до нового опалювального сезону. Ще взимку були розроблені детальні плани ремонтних робіт на об’єктах теплопостачання з врахуванням досвіду роботи в минулому опалювальному сезоні.

Цього року ЛМКП «Львівтеплоенерго» потрібно підготувати: ТЕЦ-1, ТЦ «Північна» (ТЕЦ-2), ТЦ «Південна» (Кінескоп); 141 котельню, 133 ЦТП (центральних теплових пункти); 72 ІТП (індивідуальних теплових пункти) та 433 кілометрів теплових мереж.

Завершено щосезонні гідравлічні випробування на щільність та міцність магістральних, міжквартальних і внутрішньоквартальних трубопроводів теплових мереж. Тривають роботи з ремонту теплової ізоляції на трубопроводах; фарбування стін, стінових панелей, обладнання та устаткування об’єктах; роботи по ремонт перекриття, капітальний ремонт котлів; хімічна промивка котлів, ремонт електродвигунів; замінена теплообмінників; замінена насосних агрегатів, промивка і прочистка колекторів та відмулювачів.

Сьогодні триває заміна теплової мережі від котельні на вулиці Таджицькій, 4а. Тут буде замінено приблизно 300 метрів теплової мережі, діаметром 219 міліметрів. Труби міняють на попередньо ізольовані, що дозволяє зменшити теплові втрати.

Проводять роботи з будівництва нової модульної котельні на вулиці Коновальця,103а, що дозволить ліквідувати дві підвальні котельні на вулиці Коновальця,99 і Коновальця,103. Обладнання в цих котельнях відпрацювало свій термін експлуатації, ККД котлів не більше 60%. Натомість, у модульній котельні буде встановлено сучасне обладнання, яке забезпечить значну економію енергоносіїв: котли з високим ККД – не менше 92%, насосні агрегати з частотним регулюванням обертів двигуна, прилади обліку, автоматизація і погодне регулювання котлами.

Також розпочато проведення ремонтних робіт з реконструкції котельні і теплової мережі на вулиці Коперника,27 та котельні на вулиці Левицького,67. У рамках реалізації проекту «Модернізація центрального теплопостачання м. Львова», що фінансується Європейським банком реконструкції та розвитку, триває погодження і подання на тендер документації по встановленню ІТП у Сихівському житловому масиві».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів