Новини Львова (cтор. 5791)

Фото для новини

21:00 3 вересня 2016 р.

У Львові присягнули курсанти, а на полігоні – контрактники (+відео)

Перед початком урочистого ритуалу складання Військової присягу на вірність українському народові глава Української греко-католицької церкви Святослав (Шевчук) помолився разом із керівництвом Національної академії сухопутних військ перед монументом «Вічна пам’ять героям полеглим, честь і слава героям живим!».

Політика

20:50 3 вересня 2016 р.

Очільники Львівщини й Підкарпатського воєводства Польщі домовилися співпрацювати

У суботу, 3 вересня, у рамках «Форуму партнерства» голова ЛОДА Олег Синютка та маршалок Підкарпатського воєводства Владислав Ортиль підписали виконавчий протокол на 2017 рік до угоди про міжрегіональне співробітництво між Львівською областю та Підкарпатським воєводством.

Політика

Фото для новини

10:00 3 вересня 2016 р.

У Самборі вшанували полеглих на Донеччині саперів

31 серпня 2014 року неподалік селища Шевченко під Маріуполем натрапив на ворожий фугас автомобіль, на якому поверталися з бойового завдання підполковник Вадим Суский і солдати Андрій Струсь, Володимир Дорошенко, Ігор Шубак, Роман Малецький та Ігор Бжостовський зі 703-го інженерного полку.

Ситуації

Фото для новини

09:38 3 вересня 2016 р.

У Львові пройде театральний фестиваль «Кіт Ґаватовича»

У Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького відбудуться тренінги з пластики від засновників безсловесного театру «Прекрасні квіти» та майстер-клас роботи з голосом від Наталки Половинки.

Культура

09:28 3 вересня 2016 р.

У Львові розпочався українсько-польський «Фестиваль партнерства»

2-4 вересня на площі Ринок презентуватимуть свої туристичні перлини та освітні програми представники семи воєводств, шести міст і шести вищих навчальних закладів Польщі, а послуги – аеропорти у Радомі, Жешові та Львові.

Політика