Масштабна пожежа на вулиці Мечнікова (відео)

11:42 3 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління ДСНС

Полум’я перекинулося на навколишні дерева й створило небезпеку поширення пожежі на житлові будинки, розташовані неподалік.

Повідомлення про пожежу в безгосподарській будівлі №16а на вулиці Мечнікова у Львові надійшло до Служби порятунку «101» 2 вересня о 19:31. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів вогонь охопив значну частину даху будівлі і поширився дерев’яними конструктивними елементами.
До ліквідації пожежі залучили 25 рятувальників та п’ять одиниць спецтехніки. Складність гасіння пожежі полягала у високій інтенсивностіпоширення вогню. Це призвело до виникнення загрози обвалу конструкцій будівлі.
Окрім цього, полум’я із будівлі перекинулося на навколишні дерева. Це створило небезпеку поширення пожежі на житлові будинки, розташовані неподалік.
Завдяки фаховим діям рятувальників подальше розповсюдження вогню вдалося зупинити й запобігти більш масштабним наслідкам пожежі. Загоряння локалізували о 20:46 та повністю ліквідували о 21:29.
Відтак, вогнем знищено «лише» перекриття та дах на площі 1200 квадратних метрів. Зате внаслідок події ніхто не постраждав. Натомість причина займання встановлюється.
Про це повідомили сьогодні, 3 вересня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також опублікували фото й відео з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів