У Львові загорілася будівля військової частини (відео, оновлено)

08:54 3 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Загоряння сталося на вулиці Мечнікова.

«Горить будинок №16 на вулиці Мечникова – стара військовоа частина прикордонників», – повідомив 2 вересня ввечері депутат Львівської міської ради й голова виконкому громадського об'єднання «Варта 1» Ігор Зінкевич на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», який також опублікував фото з місця події.

«На території частини видно щось схоже на військову техніку. На місці вже працюють пожежники. Вогонь був настільки сильним, що стовп чорного диму видно було навіть у віддалених районах міста», – розповіли в п’ятницю на сайті «Телеканалу новин «24».

«У ДержНС повідомляють, що станом на 20:46 пожежу вдалося локалізувати. Однак рятувальники ще працюють на місці», – поінформували на телеканалі «112 Україна».

Натомість прикордонники запевнили ввечері в п’ятницю: «Сьогодні ввечері відбулося займання будівлі на вулиці Мечнікова у Львові. Офіційно повідомляємо, що дане приміщення не належить до Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.
Про це повідомили на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів