Новини Львова (cтор. 5494)

Фото для новини

15:22 11 січня 2017 р.

Яворів прийматиме змагання за Кубок світу з біатлону й лижних перегонів

Упродовж 12-20 січня вперше в історії України на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України у селі Яворів у Турківському районі Львівської області відбудуться змагання за Кубок світу Міжнародного паралімпійського комітету з лижних перегонів і біатлону.

Спорт

14:30 11 січня 2017 р.

Львівська міськрада отримала п’ять пропозицій щодо ділянок під новий полігон ТВД

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Сергій Бабак повідомив у середу: «Місто отримало п’ять пропозицій щодо купівлі земельних ділянок під новий полігон. Однак, усі ці землі – сільськогосподарського призначення, а законодавством передбачено, що полігон можна розміщувати на землях промисловості.

Економіка

14:00 11 січня 2017 р.

Львів долучається до світової ініціативи «нуль відходів», – ЛМР

У міськраді запевнили: «Львів долучається до світової ініціативи «нуль відходів («Zero waste»)» – у місті стартує розробка стратегії поводження з твердих побутових відходів на 2017-2022 роки».

Ситуації

Фото для новини

13:28 11 січня 2017 р.

Представники АТП Львівщини підтримали ініціативу щодо монетизації пільг

В облдержадміністрації повідомили в середу: «Представники автотранспортних підприємств Львівщини одноголосно підтримали ініціативу ЛОДА щодо можливого запровадження в області пілотного проекту монетизації пільг (адресної допомоги) на пасажирських перевезеннях».

Економіка