Новини Львова (cтор. 5493)

13:54 1 січня 2017 р.

Рятувальники спустили зі схилів у Славському трьох травмованих киян

У суботу, 31 грудня, працівники Славської пошуково-рятувальної групи пошуково-рятувальної частини загону технічної служби на лижних трасах Тростян та Високий Верх надали допомогу трьом травмованим туристам-лижникам.

Ситуації

Фото для новини

13:35 1 січня 2017 р.

Випускник львівської військової академії удостоєний звання Герой України посмертно

Президент Петро Порошенко присвоїв звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» за виняткову мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі командиру механізованої роти механізованого батальйону 54-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Схід» Сухопутних військ Збройних Сил України лейтенанту Микиті Яровому посмертно.

Ситуації

Фото для новини

20:55 31 грудня 2016 р.

Львів’яни привітали воїнів на передовій

Сьогодні, 31 грудня, творча група львівського 58-го будинку офіцерів привітала воїнів учасників антитерористичної операції на сході країни з новорічними святами.

Культура

Фото для новини

18:00 31 грудня 2016 р.

У Новорічну ніч чергуватимуть тисячі військовослужбовців Повітряних Сил України

У міністерстві оборони запевнили: «У Новорічну ніч повітряний кордон держави охоронятимуть тисяч військовослужбовців, які чергуватимуть на командних пунктах і пунктах управління у складі чергових ланок».

Ситуації

13:30 31 грудня 2016 р.

Головний лікар Львівського наркодиспансеру звільнила медиків-фальсифікаторів

Керівник департаменту охорони здоров'я Львівської ОДАА Ірина Микичак запевнила, що головний лікар обласного державного клінічного наркологічного диспансеру Мирослава Кабанчик звільнила своїм наказом медпрацівників, які чергували в ніч з 29 на 30 грудня.

Медицина